Saturday, June 25, 2011

lukisan kejuruteraan atau ict????


 bingung,bingung,bingung!!!
pening kepala otak aku ni dok fkir pasal masalah ni..
awal tahun dulu pn maslah ni jgk tapi dah settle..
skrg dh msuk prtengahan tahun ,masalah ni dtg balik..:(
awal tahun 2 aku buat keputusan ambk LK..
tapi keputusan ppriksaan aku utk LK truk la!!!
UK1 & PERTENGAHAN TAHUN ,dua2 teruk..
walaupun mse PPERIKSAAN PRTENGAHAN THUN tu mrkah LK aku mningkat skit dri UK1 
tp aku tetap x ykin boleh bwk mtapljran ni..
apa yg cikgu ajar aku faham..
lpas bberapa minggu aku lpe balik..
bak kata cikgu Zaida 'LK ni prlu byk IMAGINE'
perghhhh,nk berimagine-imagine ni yg aku lemah..
so aku rasa aku ptot ambk ICT..
lbih baik aku tukar sbelum mnyesal di kmudian hari..
aku ada tny pndpat org yg bljr ICT ni jgk..
ada yg cakap best! ,ada yg ckap kne byk hafal psal komputer (adoyai,setakat bkak fb,twitter,blog,google dan yg sme wktu dgnnye aku reti la..yg lain???hrap maaf,mmg aku FAILED! )tp disebabkan aku x tau la aku ptot blajar kn??? ada jgk yg ckap ICT ni byk kerja kursus (ni aku x kisah sgt,sebab org cakap byk org lulus ICT mse SPM sebab diorg byk buat keje kursus)
aku rse nk tukar ICT ..
aku tgk result SPM skolah aku, utk ICT dua thun brturut-trut plajr SPM lulus 100%..
LK plak ada yg gagal..(tkot aku  bayangkan klo thun dpan aku antara org yg 
mnyumbangkan peratusan gagal 2..)
X NK,X NK ,X NK
mcm mne la nk cakap dgn mak aku ni???
rse2nye mak aku marah x???dia stuju x???
mge2 mak stuju la..
aku x nk LK dah..
tp mmg mak aku ptot marah pn!!!(mne x nye,barang2 LK aku dh beli..harga smua 2 RM125.00!!!..tbe2 nk tkar ICT plak..MEMBAZIR GLER!!!) T_T

No comments:

Post a Comment