Friday, February 10, 2012

DAH SETAHUN...


pejam celik pejam celik dah bulan dua..
dah SETAHUN umur blog aku ni..
SELAMAT HARI JADI kepada blog aku!!!
skrg ni dah ada 30 Follower..
terima kasih la byk2 kepada follower sekalian yg sudi follow blog aku yg x seberapa ni..
aku created blog ni bukan nak kumpul follower tp sekadar untuk mnulis benda yg aku minat..
aku x pernah bgtau org yg aku ni ada blog..cuma kawan2 yg terdekat dan rapat..itupun dlam 5-6 org je..
even aku x bgtau org yg aku ada blog tp ada jgk yg sudi follow blog aku ni..
kpd2 follower aku yg CANTIK lg SWEET (membodek follower la plak! hehehe),
 THANK YOU SO MUCH!!! 
masa aku belajar buat blog ni ,aku tengok banyak blog yg cantik2..
dibandingkan dgn blog aku yg x seberapa ni, bagai langit dgn kerak bumi!
 hahahaha
malu nak ckap kt org aku ada blog..hehehe
slah satu penyebabnya lg ialah senang aku nk KUTUK org ...
hahahahaha
ye la,kot2 la aku dok mngumpat org,tbe2 si dia baca plak..
x ke gler 2..
so better org x tau kewujudan blog aku ni..
aku punya post pun x de la best mne ..
TERIMA KASIH la kepada org yg baca post aku dan comment post aku tu..
i really appreciated that..
ada sesetengah org yg lepas baca blog aku ,add aku kat facebook..
TERIMA KASIH sbb susah2 add aku kt fb dan mnambahkan friends aku kt fb..
hehehehehe

No comments:

Post a Comment