Friday, July 1, 2011

menakutkan!!!


ni first time aku dp pngalaman gler ni!
hari ni hari jumaat so hari ni aku btugas kt pusat smber..
mse rehat tadi aku sorg je pngwas yg dh naik pusat smber..
yg lain???
x tau la aku!!!
naik lmbt ..
aku je yg naik awal,mne x nye aku x makan pn!
x de kawan la nk mkan sme2..
pas2 mse aku dh naik psat smber,ada kelas yg msuk psat smber ni..
mle2 aku ingt nk jge kaunter je tbe2 aku nmpk bberapa bdak lelaki berkeliaran kt rak buku..
aku pn prgi kt diorg ,sruh diorg ambk bku pas2 dduk kt kerusi yg disediakan..(sopan x ayt aku ni???msti la!!!tp aku mcm ckap kt dinding je..diorg trsengih mcm kerang bsuk tgk aku!)
perghhhhh,mmg geram la aku dibuatnye..trus aku naik kan volume aku ! (tp belum smpai volume maksimum la) mse 2 ada jgk la reaksi yg diorg nk dgr ckap aku..
tbe2 ada kwn diorg dtg..kwan diorg ni pndang aku smacam je!
tbe2 dia dtg dekat aku,aku plak bergerak ke belakang..
tbe2 bru aku perasan yg belakang aku 2 ada dinding, kt tepi aku plak ada rak..
tbe2 di naik kan tangan dia!!!(bukan nye nk pkol aku tp
tangan dia 2 macam nak peluk bahu aku je!!!)
aku dah x tau nk buat apa,dh x boleh lari sbb x de jlan kluar..
mata budak 2 aku tgk semacam je dia pndang aku sambil tersenyum..
aku benci gler tgk dia senyum mcm 2!
mse 2 aku cme tgk tngan dia yg mkin dkat dgn bhu aku..
tbe2 dia tarik tngan dia balik..dia trus jlan dgn kwan dia..
ya allah,nasib baik!
tbe2 dia mcm nk dtg blik kt aku pas2 aku cpat2 lari..(mke dia 2 nmpak mcm nk knekan aku je..sje nk tgk aku tkot! aku x tkot la cme scary je!)
nk bergurau pn agak2 la..
x penah org buat aku mcm 2!
klo la btol2 dia pgang bahu aku mmg aku mnjerit kt situ jgk..x pn dia makan pnampar aku kt situ jgk..
mmg pngalaman mnakutkan..
mse dia angkat tngan dia 2 muka aku x tnjuk reaksi apa2 pn..aku cme pndang tngan dia dgn tajam, padahal dlam hati dah tkot gler2 tp x tnjuk je..
takot aku nk tgur budak2 kt psat smber lg..
lpas rehat hbs,aku trus g makmal fizik,mmg sejuk tngan aku..
menggigil pn ada ble tringat kjadian 2..
aku BENCI SANGAT2 kat budak gler 2!!!

No comments:

Post a Comment