Sunday, August 28, 2011

KHAS BUAT SAHABAT-SAHABATKU..


Dikesempatan ni aku nak ucakan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN buat sahabat2ku..
maafkan lah klo aku ada buat slah,trkasar bahasa @ sakitkan hati korg ye..
moga raya tahun ni korg akan happy dan dpat duit raya bnyak2..(ye la 2,smua dh tua x de org nk bg duit raya lg..kcuali HANIFAH! hehehehe..tengok badan la..)



NURUL FAZLIZAH BT ROSLI
SELAMAT HARI RAYA!!!
dgr cite ko raya KL tahun ni..(hahahahahaha,tiap2 thun ko 'jaga' KL ni ble org lain blik kg kn?)
thanks ye bagi aku inai 2..
cian ko pagi2 kne petik inai tu..hehehehehe
aku dh pkai inai tu..siap pkai kt tngan dgn kaki tau..

SITI HANIFAH BT MD JAILANI
hai kecik!!!
HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!
wlauun aku dh wish,tp aku wish lg skali..
mklum la,aku x wish dlm fb kn???so aku wish kt blog je la..
mse birthday ko tu x smpat nk on9..hehehehe
SELAMAT HARI RAYA!!!
MAAF ZAHIR BATIN!!!
dlm byk2 org ko pling byk aku buat dosa ..hehehehe
ye la,aku kn slalu pnggil ko kcik..
pas2 ejek ko dgn MR.K.. (tp korg bdua mmg scocok!)
 SORY TAU!!( lpas raya aku buat blik..hehehe)
selamat mengumpul duit raya!!!
msti byk thun ni duit raya ko..(tiap2 thun duit ko byk pn!)
ish,jealous aku tau! hahahahahahaha

SYAKINAH BT MOHD SUKOR
my sweetheart, SYAKINAH SAYANG..(sila muntah skrg! hahahahaha)
SELAMAT HARI RAYA KINAH!!!
maaf zahir batin..
sory klo aku ada buat silap..
aku kn slalu ejek ko dgn si dia tu!
tp ko pn sme ejek aku jgk..
mle2 ko je tau tp skrg ni dh rmai tau..
rse mcm nk cekik2 je ko ni!!!!!
sabar je la..
tp aku ttap syg ko..hahahahahaha

FARRAH SAHIRA BT WAHIDON KOHAR
farrah!!!!!
SELAMAT HARI RAYA!!!
MAAF ZAHIR BATIN..
tahun ni aku dtg rumah ko tau..
tahun ni kn ko 'promise' bg RM50 sorg spe dtg beraya rumah ko kn..
ko la mnusia pling pmurah..hehehehehehe
mge bergembira di aidilfitri ni..
raya kt kg kn????
hati2 smasa memandu (psanan utk mak ko,hehehehehe)


SAYANG KORANG!!!!
LEPAS RAYA TGK WAYANG JOM!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)

No comments:

Post a Comment