Sunday, August 28, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!!


Diam2 x diam bulan syawal dh nk mnjelma...
DUA HARI je lg kte smua berpuasa..
mcm x prcaya je..cpat sgt ramadhan berlalu..
tp rse mcm x best je cuti sminggu(x puas lg wlaupn dh buat cti sndri start hri khamis mnggu lpas,hehehe)
 kn best klo cuti DUA MINGGU!!!!
bru gempak! hahahahahaha
tp dlam mimpi je la kot Syu oi,x de mknanya datin 2 nak bgi ko cuti pnjang!

raya tahun ni mcm biasa la...
bkumpul di rumah mak long ku..
tp rumah mak long aku tu kt KL jgk so x de la jauh mne..
dijangka btolak gi sana hari isnin ni..:)

baju raya aku tahun ni dua psang je..
bju lama ada lagi ..
raya pertama aku pkai baju kurung moden warna merah+ungu..


ni lah baju raya aku thun ni..design baju tu mcm baju wrna putih ni tp lengan baju tu mcm baju purple 2..                          

first time aku kai baju mcam ni..
ni gara2 terpengaruh dgn fesyen cikgu2 aku yg cantik kat skolah 2..
diorg pkai bju kurung macam 2 nampak cantik sgt2..
tbe2 hati ni tringin plak nk cuba pakai..
macam mne la agak-agaknya nnti..hehehehehe

tp baru skrg ni aku terfikir mcm mne mse raya nnti aku nk makan redang,kuah kcang dan macam2 lg dgn lengan baju tu????
x psal2 baju lengan baju aku tu msok dalam kuah kacang..hehehehe
ish2,nk bergaya sgt kn! ambik ko!
hbs la,raya ni msti aku kne gler2 sopan lg ayu..
dok kt meja mkan kne lmbut2 je sbb nk jge bju tu!
jdi GADIS MELAYU TERAKHIR la aku (opsss,tlebih plak!)

No comments:

Post a Comment