Wednesday, February 2, 2011

My BeStFrIeNd

  • Nama pnjng org kat atas ni NURUL FAZLIZAH BT ROSLI..Tp nme pnggilan faz je..
  • Aku kenal dia ni mse form1..mle2 nmpk pndiam dan ayu je..tp utk bberapa buln je..lps dh knal lme,agak gnas jgk minah sorg ni..hehehe(jgn mrh ye faz..)
  • kitorg sme kelas dari form1 smpai form3..tp form4 dh x sme..dia ambk klas biologi(mklum la kwn aq ni bkal doktor)..tp yg plik 2 kne cucuk pn tkot ,mcm mne nk jd dktor???nsib ko la faz..hehehe
  • Agak obses ngn korea tp x la truk sgt..dia la 'pnghasut' aq utk mnat2 ngn kpop2 ni..
  • Nme org kt atas ni SITI HANIFAH BT MD JAILANI..Nme pnggiln Hani(hunny-madu)..
  • Aku knal Hani ni mse form2..dia dok kt dpan aq..mle2 knal dia mmg sush nk ingt nme dia,aq pn x tau npe..sbb nme dia pnjng kot..tp skrg nme dia dh dpndekkn mnjd Hani..
  • Masalah dia ni ialh terlalu kurus..dh mcm2 tips aku bagi utk tmbahkn berat badan tp ttap x mnjadi..sbar je la hani,kering2 ko ttap cmel..hehehe..msalah tbesar dia ialh tangn dia gtal @ x rti dok diam..klo brsembang msti je tangn dia mlayang kt lengan dan peha aku..perghhh,gler sakit!!!dh la tangn dia ada tulng je..nsib aku la..hehehe..
  • Hani ni klo gelak mmg sush nk brhnti,aku pn x tau npe..lme gler dia glak!!!org wat lwak skit je tp over btol dia glak..hehehe..
  • Aku sme kelas ngn dia mse form2,form3 dan smpai skrg ni..Aku ngn Hani ni ada satu hobi yg sme iai2 ske skodeng org..ktorg ske prhatikn tingkh laku sseorg(tp org2 yg tpilih je la,especially K)..klo org 2 wat bnda yg klakr bg ktorg,ktorg gelak hbis2 pnye..Tp tingkh lku K mmg 'unik' bg ktorg smpai hny tgk mke dia pn ktorg blh glak x bhnti..
  • Tahun 2011 dia mngejutkn aq!!!dia kta nk msok skolh HUNREY GURNEY(skolh org2 jhat)..Ya Allah,dh buang tbiat ke kwn aq ni???rpe2nye dia x tau HUNREY GURNEY 2 apa..dia ingt 2 skolh beasrama pnuh('bngga' btol aku ada kwn mcm ko ni Hani yg nk msok skolh HUNREY GURNEY)hbat!!!
  • Dia ni plak bernama FARRAH SAHIRA BT WAHIDON KOHAR..nme pngglan Farrah..
  • Obses gler ngn arts2 korea..antra ktorg smua,dia yg pling truk obses ngn kpop2 ni..
  • ktorg sme klas dri form1 smpai la form4..dia ni antra org yg ske wat cuti sndri(enth ble ko nk mnang anugerah kehadiran pnuh ni Farrah)
  • Orang yg pmurah ngn snyuman ni plak nmenye SYAKINAH BT MOHD SUKOR..nme pndek Kinah je..
  • Aku knal dia sjak drjh 6 lg tp msok form1 ktorg x sme klas..msok form2 bru sme kls..form3 pn sme kelas,mse form3 la ktorg rpat balik..smpai la skrg ni ktorg brkwn baik..
  • Perangai dia ni gila2 sikit(bkn skit tp byk sbnrnya..hehehe)..tp dia ni baik sgt..
  • Mcam2 perangai dia yg blh wat aku gelak x brhnti..Kinah mmg best!!!
  • Dia ni plak nmenye NUR KAMALLINA ALYA DURAR BT KAMAL ARIFFIN..Nme pnggiln Durar ..nme dia ni mmg pnjng gler..mle2 2 aq mmg confuse,sush btol nk hfal nme pnh dia..
  • Aku knal dia mse form3..dia dari Pahang pndah skolh di KL..Mke mmg nmpk ayu tp knyataannye gnas bbenor..pas2 mlut dia mmg x blh berhnti brcakap..
  • Tp skrg ni ktorg dh x sme kls..ksian dia skrg ni,asyk mngadu psal2 kwn2 skelas dia yg prangai mcm2 jnis 2..sbar je la durar ye..:)
                                         
    Kinah je x de dlm gmbr ni sbb dia x dtg skolh..alasn yg dia bagi sebab bantal dia pnggil(smbung tdo)..
                                                            SAYANG KORANG!!!!
                                                                        TAMAT...

No comments:

Post a Comment